Livingstone en het Corona-virus

Het coronavirus

COVID-19 is de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus SARS-CoV-2 en heeft zich wereldwijd verspreid. De uitbraak van deze ziekte is door de World Health Organization (WHO) erkend als een pandemie. Wereldwijd nemen overheden forse maatregelen om de verspreiding van het virus in te dammen. De gevolgen hiervan en hoe lang maatregelen zullen duren verschillen per land. Meer informatie over COVID-19 vind je op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel).

Hoe Livingstone reageert

Livingstone houdt de ontwikkelingen en maatregelen wereldwijd nauwlettend in de gaten. Livingstone laat zich leiden door (1) het advies van het ministerie van Buitenlandse zaken (https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/), (2) de maatregelen die het land van bestemming neemt (bijvoorbeeld een inreisbeperking) en (3) de situatie van het project. (4) Ook hebben wij contact met collega-organisaties over de maatregelen die zij nemen.

Werkvakanties 2021

In Nederland

In de organisatie van onze reizen houden wij rekening met de maatregelen die gelden vanwege COVID-19. De reizen zullen alleen doorgaan als de maatregelen dat toelaten. Uiterlijk 8 weken voor vertrek van een reis in Nederland nemen wij een besluit of reizen verantwoord is. Wil je meer informatie hierover, neem dan contact op met onze relatiebeheerder Hessel Loonstra.

Buiten Nederland

Vanwege COVID-19 zijn alle werkvakanties van Livingstone naar het buitenland verplaatst naar de zomer van 2022. Alle reizigers die tot en met september 2021 op reis zouden gaan zijn hierover geïnformeerd. Uiterlijk 12 weken voor vertrek van een reis naar het buitenland nemen wij een besluit of reizen verantwoord is.

 

Werkvakanties 2022

Wereldwijd

Je vindt alle werkvakanties voor het voorjaar en de zomer van 2022 op onze website. Met verschillende groepen zijn we het voorbereidingstraject, op afstand, al gestart. Diverse crowdfundingacties worden digitaal en op 1,5 meter afstand gevoerd. Samen met onze partners kijken we uit naar het vervolg van deze samenwerkingen. Onze missie blijft dezelfde: Samen maken we de wereld mooier!

Werkvakanties 2022
Hessel

Heb je nog vragen?

Contact opnemen
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI