De prijs van je reis
Zo wordt het geld van je reis besteed

Project

Projectontwikkeling

Livingstone werkt duurzaam samen met lokale partners, het hele jaar door. Voor hen zijn wij sparring partner bij de ontwikkelingen van hun projecten. We videobellen veel en af en toe gaan we op werkbezoek. Met jouw reis draag je ook bij aan deze samenwerking.

Projectbudget

Tijden je werkvakantie ga je concreet aan de slag. Voor de projectactiviteiten is een budget in de prijs van je reis opgenomen van 250 euro per persoon. Groepen sparen soms voor één vast bedrag in plaats van een budget per persoon.

Reis

Reis en verblijf

Om te kunnen reizen heb je bus- of vliegtickets nodig. (Lees hier meer over vliegtickets). Voor het verblijf in het reisland zijn onder andere de accommodaties, maaltijden en het lokaal transport geregeld.

Reisorganisatie

Je reis wordt georganiseerd vanuit ons kantoor in Amersfoort. Daar komt veel bij kijken: het maken van het reisprogramma, voorlichting van reizigers, training van reisleiders, de 24-uurs-dienst, de administratie en nog veel meer. En we zorgen natuurlijk voor een goed crowdfunding platform.

Waarborgen

Wij vinden een goede, zekere organisatie belangrijk. Daarom zijn er algemene voorwaarden, een gedragscode, een privacy-protocol en een 24/7-dienst. Wij zijn aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds. Daarvoor betaal je een kleine bijdrage. Livingstone heeft een eigen WA-verzekering en voor de reizigers zijn er via Livingstone uitstekende reizigersverzekeringen beschikbaar.

Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI