Steun jongeren en hoopvolle projecten

Als je geen internet bankieren hebt, kun je ook doneren met een overschrijving. De gegevens voor de bankoverschrijving zijn:

IBAN:
NL72INGB0000004447
Op naam van:
Stichting Livingstone
Vermelding:
Donatie aan Livingstone (je naam)

Wil je anoniem geven, vul dan 'anoniem' in.

Heel hartelijk dank voor je donatie,
Stichting Livingstone

Doneren als bedrijf kun je eenvoudig met een sponsorformulier. Dit kun je net als een inkoopfactuur in de boekhouding verwerken.

Vul hier de gegevens voor op het sponsorformulier in:

Met vriendelijke groet,
Stichting Livingstone

Periodiek schenken is voor u en voor Livingstone voordelig. De enige voorwaarde is dat u de periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastlegt. De schenking is dan volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum. Het schenkingsformulier van de belastingdienst invullen en opsturen is genoeg.

belastingvrij schenken

Je kunt 100% belastingvrij schenken aan Livingstone. De enige voorwaarde is dat u de periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastlegt. De schenking is dan volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum. Het schenkingsformulier van de belastingdienst invullen en opsturen aan Livingstone is genoeg.

Het schenkingsformulier

Nalaten

Met een nalatenschap kun je je idealen doorgeven, ook als je er niet meer bent. Je nalatenschap maakt een wereld van verschil voor Nederlandse jongeren en hoopvolle projecten wereldwijd. Er staan diverse projecten op de wachtlijst die we heel graag willen aanpakken.

Lees meer over nalaten
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI