Verslag 2021

Introductie

Dit verslag handelt over het tweede corona-jaar dat Livingstone meemaakte. We wisten dat de Coronacrisis voor ons groot zou worden. We wisten nog niet dat deze nog bijna twee jaar zou duren. In het jaar 2021 konden we niet reizen, wat een teleurstelling was voor onze partners en reizigers. Wel konden we een grote crowdfundingactie voor onze partners doen.

We besteedden veel tijd aan ontwikkeling: de website en het crowdfunding­ platform kregen een grote update. Ook ontwikkelden de dienst aan collega goede doelen verder. Omdat de crisis bleef aanhouden moesten we najaar 2021 Livingstone ‘op de waakvlam’ zetten. Gelukkig hebben we in 2022 weer een doorstart kunnen inzetten.

Organisatorisch verslag

Inleiding

Het omgaan met de aanhoudende corona-crisis en alle gevolgen van dien drukte op sommige momenten zwaar op het team. Toch konden we op elkaar steunen en met elkaar de juiste beslissingen nemen.

Organisatorisch verslag

Activiteitenverslag

Inleiding

Ook in 2021 kon er niet gereisd worden. Met alle projecten hebben we formeel afgerond. Dat was moeilijk. Diverse groepen jongeren en projecten hebben echter banden met elkaar opgebouwd en we hebben gestimuleerd dat deze blijven. Voor ieder project hebben we een contactpunt gezocht in Nederland, vanwaar zij de verbinding met ex-reizigers kunnen houden. Middels een crowdfundactie konden groepen en individuen een (laatste) donatie doen om onze trouwe partners een hart onder de riem te steken. In het activiteitenverslag kun je zien wat dat opgebracht heeft.

Download activiteitenverslag

Jaarrekening

Introductie

Ook in 2021 konden we terugvallen op extra steun van de overheid, waarvan we in ieder geval de vaste medewerkers konden betalen. Veel extra’s konden we echter niet doen, doordat we geen reizen konden uitvoeren. Als ANBI stichting hebben we een relatief kleine reservepot.

Download jaarrekening
Steffen

Heb je nog vragen?

Contact opnemen
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI