Verslag 2023

Introductie

Dit verslag gaat over de periode van 1 oktober 2022 t/m 31 december 2023. Het is een verlengd boekjaar.

Halverwege 2022 zijn Hanneke van den Biggelaar en Marleen Kragt ingestapt om de doorstart van Livingstone te realiseren. Hoewel het een jaar is geweest met veel onzekerheden, kunnen we inmiddels concluderen dat de doorstart een feit is. We zijn er nog lang niet, maar de vooruitzichten zijn goed. Er heeft een focusverandering plaatsgevonden; waar we voor Corona met name jongerenreizen organiseerden, zien we nu vooral groei in de BTB.

Organisatie

Uitbreiding team, afscheid Steffen

In de opstartfase komt Gerlinda den Otter aan boord. Zij benadert oud-deelnemers om hen weer warm te krijgen voor onze reizen en speurt naar mogelijke sponsoren. Niet veel later komt Monique Damen terug als vrijwilliger. Zij houdt zich vooral bezig met de communicatie, onder andere op de Sociale Media. Om al het cijferwerk in goede banen te leiden draagt Steffen zijn kennis over aan Peter Wijngaarden.

In mei 2023 nemen we officieel afscheid van Steffen. Hij is ruim 20 jaar directeur van Livingstone geweest. Gelukkig mogen we in contact blijven met hem, zodat hij ons nog regelmatig kan helpen.

Organisatie- en activiteitenverslag

Activiteiten

Werkvakanties, uitwisselingsprojecten en missiereizen

In 2022 heeft Livingstone haar activiteiten uitgebreid. Onder het label ‘missiereizen’ verzorgden we reizen voor diverse organisaties zoals Open Doors, ZOA, MAF, Bible League en KASH.

Langzaam druppelen ook de aanmeldingen voor de werkvakanties binnen. In 2023 gaan er groepen aan de slag in Nederland, Slowakije en bij diverse projecten in Afrika.

We zouden graag groepen naar Oekraïne laten reizen, maar dat zit er momenteel niet in. Omdat we niet voor één gat te vangen zijn, starten we met het opzetten van een uitwisselingsproject. Het benefietdiner is daar een van de eerste uitingen van. We willen Nederlandse groepen alvast koppelen aan YFC dagcentra in Oekraïne. Niet alleen het geld, vooral ook de bemoediging via contact en gebed is erg waardevol.

Activiteiten per project

Jaarrekening

Volgt

Binnenkort is het financieel verslag hier te downloaden.

Hanneke

Heb je nog vragen?

Contact opnemen
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI