Geef uw idealen door
over nalaten aan Livingstone

Uw nalatenschap maakt een wereld van verschil voor Nederlandse jongeren en hoopvolle projecten wereldwijd.

 

Samen werken aan een begripvolle wereld

Samenwerking en solidariteit staan centraal tijdens de werkvakanties van Livingstone. Jongeren doen essentiële levenservaring op en helpen projecten echt vooruit.

Hoopvolle projecten

Wij geloven in een zinvol leven voor iedereen. Op gelijkwaardige basis werken we aan projecten waar kinderen kind kunnen zijn, waar volwassenen op eigen benen leren staan en waar iedereen mag meedoen.

Hoe groot of klein uw nalatenschap ook is, deze is voor ons van onschatbare waarde. Er staan projecten op de wachtlijst die we heel graag aanpakken. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Enorm bedankt voor uw steun!

 

Geef uw idealen door

... met een schenking

Periodiek schenken is voor u en voor Livingstone voordelig. De enige voorwaarde is dat u de periodieke schenking voor minimaal vijf jaar vastlegt. De schenking is dan volledig aftrekbaar, zonder minimum of maximum. Het schenkingsformulier van de belastingdienst invullen en opsturen is genoeg.

Het schenkingsformulier

... met uw testament

Op testamenttest.nl kunt u zien of een testament bij u past. U kunt een notaris bij u in de buurt vinden op notaris.nl. Op nunotariaat.nl kunt u zelf een testament maken. Dit hoeft alleen nog ondertekend te worden door een deelnemende notaris.

Hanneke

Neem contact op om door te praten over schenken of nalaten aan Livingstone.

Contactformulier
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI