Onze thema's

Onze partners zetten zich op verschillende manieren in voor een mooiere wereld. Zo zijn onze werkvakanties gekoppeld aan zes verschillende thema’s: Kinderen, Onderwijs, Duurzaamheid, Ondernemerschap, Samenleven en Weerbaarheid.

Lees hieronder waarom deze thema's zo belangrijk zijn en bekijk per thema welke projecten erbij horen. Waar maak jij je sterk voor?

Thema kinderen

Geef kinderen het recht om kind te zijn!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier maken, liefde krijgen en vaardigheden voor het leven leren. Zij zijn de toekomst en daarmee de brug naar een mooiere wereld.

Werkvakanties 'kinderen'

Thema onderwijs

Ga voor eerlijke kansen!

Wij willen dat iedereen – jong en oud – de kans krijgt om te leren en te groeien. Goed onderwijs is de sleutel voor ontwikkeling: zowel voor het individu als gemeenschapsbreed.

Werkvakanties 'onderwijs'

Thema duurzaamheid

Ga voor de lange termijn!

Wij voelen de noodzaak om bewust, zorgvuldig en houdbaar om te gaan met de schepping. We gaan voor een mooiere wereld vandaag én voor de toekomst.

Werkvakanties 'duurzaamheid''

Thema ondernemerschap

Geef talent, dromen en visie ruimbaan!

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens unieke talenten heeft. Ondernemerschap en professionele vaardigheden helpt mensen om op eigen benen te staan en hun bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Werkvakanties 'ondernemerschap'

Thema samenleven

Iedereen doet mee!

Wij geloven dat Gods liefde zichtbaar wordt wanneer er ruimte is voor ontmoeting, warmte en betrokkenheid. Dit draagt bij aan een sterke samenleving, waar iedereen erbij hoort.

Werkvakanties 'samenleven'

Thema weerbaarheid

Laat je hart spreken voor je medemens!

Wij vinden dat ieder mens waardevol is, ongeacht zijn of haar plek in de maatschappij. We reiken elkaar de hand en zo versterken we elkaar. De wereld is zoveel mooier als we oog hebben voor elkaar.

Werkvakanties 'weerbaarheid'
Livingstone © Copyright 2021 Livingstone Privacybeleid SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI