Livingstone Ondernemers Verbond
Invloed zonder zelf op de voorgrond te staan

“Verdien later een modaal inkomen en je behoort tot de rijkste 3% van alle mensen op deze wereld en besef, je hebt 60% kans op een gezond en welvarend leven simpelweg omdat je hier geboren bent!”

Voorrechten die je jongeren kunt vertellen óf...

... laten ervaren in ontmoetingen

Ontmoetingen met hen die ongelijkheid en armoede dagelijks ondervinden. Wij doen het laatste, omdat wij al ruim 20 jaar mogen zien hoe dat leidt tot een nieuwe, bewuste en liefdevolle generatie jongeren. Keer op keer blijken onze werkvakanties in binnen- en buitenland hun perspectief op de wereld en medemens blijvend te veranderen. Hun verhalen en de lichtjes in hun ogen bij terugkeer zijn onbetaalbaar.

Livingstone Ondernemers Verbond

Wij kunnen dit realiseren met de steun van het Livingstone Ondernemers Verbond waarvan de leden zich bekommeren om mens en maatschappij vanuit een diep innerlijke overtuiging. Voor wie naastenliefde vanzelfsprekend is.

Een aantal ondernemers heeft al ingetekend op ons voorstel, zodat wij onze activiteiten kunnen continueren. Wilt u aansluiten? Dat kan natuurlijk altijd!

Delen, meegeven, achterlaten

Zij die, als een moderne David Livingstone, hun ontdekkingsreis hebben gemaakt. Het leven en succes hebben geproefd en weten hoe toeval en volharding hand in hand gaan. Hoe betrekkelijk alles is. Vanuit deze wijsheid willen zij iets delen, meegeven en blijvends achterlaten. Invloed zonder zelf op de voorgrond te staan. Een steen verleggen.

Livingstone weet, met haar partners wereldwijd, hoe en waar effectief te steunen vanuit samenwerking en verbondenheid.

Het Livingstone Ondernemers Verbond komt regelmatig bij elkaar om nieuwe inzichten te delen. Jaarlijks nemen wij hen mee op een reis naar één van onze projecten om te zien én te beleven wat zij mede mogelijk hebben gemaakt.

Hanneke

Enthousiast?

Neem contact op
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI