Versterk ons team
Je kunt op veel manieren jouw steentje bijdragen

Versterk ons team

Zet je in als vrijwilliger

De betrokkenheid van vrijwilligers bij het werk van Livingstone is van onschatbare waarde. Samen vormen we een team en werken we aan onze missie. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en ondersteunen ons werk op talloze gebieden: van promotie tot redactie en van administratie tot het vullen van de website. Een goede begeleiding vanuit Livingstone zorgt voor een fijne samenwerking.

Loop bij ons stage

Past jouw opleiding bij het werk van Livingstone? Deel je kennis en kom bij ons stage lopen. Wij investeren maar al te graag in jouw talent, zodat jij tot bloei komt. Als onderdeel van ons team doe je de nodige praktijkervaring op. Onder goede begeleiding krijg je veel ruimte voor ontwikkeling. Wij bieden geen stage- of reiskostenvergoeding.

Word onze specialist

Livingstone wordt geïnspireerd en vooruit geholpen door deskundige experts met veel vakervaring. Onze bestuursleden en externe adviseurs houden ons scherp. Ervaren coaches, trainers en screeners staan ons met raad en daad bij in ons werk.

Kom bij ons werken

Ons team is enthousiast en gedreven. We houden van gezelligheid, een lekker stuk taart en goede koffie. Oprechte betrokkenheid, openheid en eerlijkheid vinden we belangrijk. We voelen ons verbonden met elkaar, met onze deelnemers, projectpartners en vrijwilligers. We doen het niet alleen, maar samen. En hier krijgen we zoveel voor terug!

Annemarie

Enthousiast?

Check onze vacatures
Livingstone © Copyright 2021 Livingstone Privacybeleid SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI