Reader

Oeganda Bukulula – 11nov23

Strijd tegen armoede

Supertof dat je met onze organisatie op reis gaat naar Oeganda! William Lubega kijkt ernaar uit kennis met jou te maken. En voordat je het weet, ken je heel zijn dorp!

We vertellen je in deze reader graag meer over Livingstone: wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden. Ook kun je je alvast inlezen over het land en jouw project. Om je te helpen in de voorbereiding hebben we wat checklisten voor je toegevoegd.

We hopen dat jij goed voorbereid en met een flinke dosis enthousiasme op reis gaat en met een geweldige ervaring veilig thuis komt. Dat je kunt zeggen dat dit ‘de reis van je leven’ was.

Veel plezier met de voorbereidingen!

Landeninformatie

Bukulula ligt ruim 100 km onder Kampala, de hoofdstad van Oeganda, niet ver van het bekende Victoriameer. Lees hier meer over Oeganda.

Projectinformatie

We kennen William Lubega al vele jaren. In 2015 ontving hij het eerste Livingstone team. Wil je hem alvast leren kennen, lees dan zijn inspirerende verhaal! Onder het kopje projectinformatie kun je lezen wat je zoal gaat doen en wat je kunt verwachten qua verblijf, maaltijden en faciliteiten.

Reisinformatie

Wat is je vluchtnummer, hoeveel bagage mag je meenemen, hoe lang moet je paspoort geldig zijn en hoe zien je dagen er ongeveer uit?
Dit is echt heel reisspecifiek. Moet onder de ‘code’ komen.

Daarnaast dien je een aantal zaken zelf te checken en voor te bereiden. Denk hierbij aan evt. vaccinaties, het meenemen van medicijnen en het aanmelden op MinBuZa.
Dit kun je allemaal teruglezen onze het kopje reisinformatie.

Documenten

We hebben een aantal bijlages voor je op een rij gezet, die je evt. kunt downloaden (en printen).

Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI