Reader

Slowakije – 21jul23

Bemoediging voor de Roma's

Supertof dat je met onze organisatie op reis gaat naar Slowakije! De projectleiders voelen zich nu al gezegd, na de eerste kennismaking, en kijken vol verlangen uit naar jullie komst!

We vertellen je in deze reader graag meer over Livingstone: wie we zijn, wat we doen en wat we belangrijk vinden. Ook kun je je alvast inlezen over het land en jouw project. Om je te helpen in de voorbereiding hebben we wat checklisten voor je toegevoegd.

We hopen dat jij goed voorbereid en met een flinke dosis enthousiasme op reis gaat en met een geweldige ervaring veilig thuis komt. Dat je kunt zeggen dat dit ‘de reis van je leven’ was.

Veel plezier met de voorbereidingen!

Landeninformatie

Lees meer over Slowakije.

Projectinformatie

Leer partner…. ?   en zijn project alvast kennen. Ook kun je hier lezen wat je zoal gaat doen en wat je kunt verwachten qua verblijf, maaltijden en faciliteiten.

Reisinformatie

Waar en hoe laat verzamelen jullie, hoeveel bagage mag je meenemen, hoe lang moet je paspoort geldig zijn en hoe zien je dagen er ongeveer uit?

Dit is echt heel reisspecifiek. Moet onder de ‘code’ komen.

Daarnaast dien je een aantal zaken zelf te checken en voor te bereiden. Denk hierbij aan evt. vaccinaties, het meenemen van medicijnen en het aanmelden op MinBuZa.
Dit kun je allemaal teruglezen onze het kopje reisinformatie.

Documenten

We hebben een aantal bijlages voor je op een rij gezet, die je evt. kunt downloaden (en printen).

Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI