Reader

Oeganda Lwamalenge

James Jingo

James weet wat het betekent om als kind niet naar school te kunnen door een gebrek aan financiën. Als kind mocht hij gratis naar school: nota bene op een project waarmee Livingstone samenwerkte. Nu geeft hij zelf les aan kinderen uit Lwamalenge. Zo geeft hij het stokje weer door: ‘Pay it forward’ is zijn levensmotto.

We kijken uit naar het eerste Livingstone Team! Je bent van harte welkom. We doen ons uiterste best om te zorgen dat alle kinderen uit Lwamalenge naar school kunnen. Jij kunt ons hierbij helpen!

Visie, missie, droom

Zijn droom is dat alle kinderen uit Lwamalenge en omgeving naar school kunnen, ook als ze het eigenlijk niet kunnen betalen. James hoopt dat Glorious een veilige plek is waar kinderen leren en plezier maken en dat ze opgroeien met het besef dat ze er echt toe doen.

Het project en de werkzaamheden

De Glorious kleuter- en basisschool begon in 2016 met 40 kinderen in de open lucht. Nu gaan er al 350 kinderen uit de buurt naar school! Ze worden met heel veel liefde en aandacht opgevangen. Het onderwijs is gratis, omdat de leraren vinden dat alle kinderen uit Lwamalenge het recht hebben om naar school te gaan. De vier klaslokalen zijn eigenlijk niet groot genoeg. Op een gekocht stuk grond is er plaats voor grotere klaslokalen en een toiletgebouw. Er is werk aan de winkel!

Jouw verblijf

Accommodatie, maaltijden etc.

Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI