Organisatie

Sinds 1999

Livingstone is sinds 1999 gespecialiseerd in werkvakanties. Als geen ander kunnen wij ze maken. Bestuur, directie en medewerkers kennen hun verantwoordelijkheid en werken dag in dag uit met passie en deskundigheid aan één doel: werkvakanties maken.
“Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!”

Meer dan 8000 jongeren

Tot nu toe heeft Livingstone gewerkt aan ruim 175 projecten in meer dan 50 landen. De deelnemers hebben de levens van duizenden kinderen en volwassenen nieuwe energie gegeven. Daarnaast hebben zij in totaal meer dan 2 miljoen euro geïnvesteerd in de projecten. Met dat geld zijn (vak)scholen, trainingscentra en dagopvangplekken gebouwd en opgeknapt. Ook hebben we tientallen projectleiders en leraren een opleiding kunnen geven.

Een goed doel

Livingstone is sinds de oprichting op 28 oktober 1999 een goed doel. De officiële naam is: ‘Stichting Livingstone, werkvakanties en uitwisselingsprojecten’. Het officiële doel, dat in de oprichtingsakte staat, is: ‘De achtergrond, visie en werkwijze van de stichting zijn gebaseerd op het christelijk geloof. De stichting gaat ervan uit dat God aan de mensen de opdracht heeft gegeven goed voor elkaar te zorgen: in het bijzonder voor de weerloze en minst bedeelden in de maatschappij’.

Duurzaam

Duurzaam en verantwoord werken is bij Livingstone standaard. We doen er alles aan om goed te zijn voor de mensen met wie we werken en voor onze planeet.
We gaan verspilling tegen en kopen alles verantwoord in: fair trade, biologisch, gerecycled, energiezuinig. De CO2-uitstoot van je vliegreis wordt standaard gecompenseerd.
Net zo belangrijk als fair en zuinig werken is doordacht werken. De zaken zo aanpakken dat je duurzame resultaten bereikt op lange termijn. We vragen bijvoorbeeld al onze partners om hun motivatie, doel en plannen op orde te hebben. Met elkaar werken we daar doelgericht naartoe.

Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI