Gezocht: reisleiders
Begeleid jij een team reizigers bij hun werkvakantie?

Word onderdeel van ons team

De functie

Voor het begeleiden van de werkvakanties zoekt Livingstone positieve, stabiele, stevige mensen met reis- en levenservaring. Als reisleider geef je iedere jongere zijn of haar eigen unieke plaats in het team kunnen hebben. Projectleiders hebben in onze reisleiders een goede gesprekspartner nodig. De ontmoetingen met lokale mensen hebben respect, ruimte en gelijkwaardigheid nodig.

 

Iedere reis wordt geleid door twee reisleiders. Grote groepen krijgen drie reisleiders. Al tijdens de voorbereiding van de werkvakanties spelen onze reisleiders hun verbindende rol. Het traject stopt bij de reisleider-evaluatie in september.

Je profiel

Je bent Christen en vindt onze drive ‘heb je naaste lief als jezelf’ belangrijk. Je hebt feeling met jongeren en wilt hen graag zien ontwikkelen. Je bent gemotiveerd om te werken aan een eerlijke wereld. Je hebt zin om daar concreet met een groep jongeren mee aan de slag te gaan. Je kan bewijsbaar een groep begeleiden en je spreekt Engels.

De sollicitatie

De eerste stap om reisleider te worden is het screeningsgesprek. Vul daarvoor het screeningsformulier in. In het screeningsgesprek kijken we met je naar: motivatie, geloof, leidinggeven en reiservaring. We vragen een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ op en daarna kun je boeken als reisleider.

De training

Op zaterdag 13 april 2024 wordt de trainingsdag voor reisleiders gehouden. Je ontmoet alle andere reisleiders. We gaan in op de belangrijkste aspecten van het reisleiderschap. Deskundigen leren je hoe je in verschillende situaties het beste kunt handelen.

Screeningsformulier

Je beloning

Het is prachtig om een groep jongeren een wereldervaring geven. Het samenwerken met een projectleider is inspirerend. Met de screening en training bouw je flink aan je persoonlijkheid en vaardigheden. Na je eerste reis krijg je een Livingstone-reisleider-certificaat.

Reisleider vacatures

Hieronder vind je de reizen met reisleidervacatures. Als er twee vacatures zijn, kun je ook samen met een vriend(in) de reis leiden. Heb je vragen over reisleider worden, neem dan contact met ons op.

Marleen

Ik vertel je graag meer over reisleider worden.

Neem contact op

Lees de verhalen van andere reizigers

Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI
1