Livingstone gaat door!

Blij en ontzettend dankbaar kunnen wij vertellen: Livingstone gaat door!!

De afgelopen 22 jaar groeide Livingstone uit van een droom tot een beweging. Duizenden jongeren trokken de wereld in. Duizenden jongeren in de wereld ontvingen onze jongeren. Samen gaven ze hart & handen aan de medemens: ze bouwden mee aan plekken van hoop en kregen er een onvergetelijke wereldervaring voor terug.
De missie van Livingstone is jongeren te helpen in hun ontwikkeling tot een liefdevolle generatie. Door oprechte betrokkenheid en gelijkwaardig contact betekenen jongeren echt iets voor elkaar en voor de projecten die zij dienen. De gelijkwaardige verbondenheid die tijdens een reis ontstaat: daar gaat het ons om.
Tijdens de coronacrisis konden we niet reizen, dat was moeilijk voor Livingstone. We voerden diverse gesprekken over ‘hoe-nu-verder’.
Kijkend naar Nederland en naar de wereld ervaren we dat het werk van Livingstone nog steeds hard nodig is. Jongeren hebben nu, na de coronacrisis meer dan voorheen behoefte aan zinvol perspectief, aan positieve ervaringen. De problemen van deze tijd delen spelen ook steeds meer wereldwijd, dus ook met alle jongeren die we op de projecten ontmoetten. Ook voor hen is perspectief nodig.
Samen de wereld mooier maken! Die uitdaging gaan we aan: met volle overtuiging, met respect en gelijkwaardigheid als startpunt. En met nog meer besef dan voorheen dat we het echt samen moeten doen – wereldwijd.
In de coronacrisis moesten we afscheid nemen van enkele medewerkers. We zochten en vonden goede opvolgers en we zijn bijzonder gelukkig de nieuwe medewerkers te presenteren.

Hanneke van den Biggelaar
“Samen de wereld een beetje mooier maken” een missie die als een rode draad door mijn leven gaat, zowel op professioneel vlak als privé. Als algemeen directeur ga ik aan de slag bij Livingstone en breng mijn jarenlange ervaring als coördinator uitwisselingen bij ICCO en Kerk in Actie met me mee. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik mijn missie bij Livingstone voort mag zetten om met en voor jongeren een beweging te zijn en samen te werken aan een meer begripvolle wereld.

Marleen Kragt
Binnen Livingstone ga ik aan de slag als directeur Europa. Door mijn werkzaamheden als jongerenwerker heb ik veel ervaring opgedaan met Oost-Europa. Ik ben ontzettend blij, dat ik deze rol mag vervullen bij Livingstone. Ieder mens heeft kwaliteiten en als deze ook nog worden ingezet bij een organisatie als Livingstone, dan kan ik alleen maar God dankbaar zijn. Het is mijn passie om jongeren en kinderen meer van de liefde van God te laten zien en te ervaren.

Gerlinda den Otter                                                                                                                                                                              Samen met jongeren werken aan een liefdevolle, mooie, eerlijke en duurzame wereld. Dat is voor mij een grote drijfveer. Met veel enthousiasme en plezier ga ik me als projectmedewerker bij Livingstone inzetten voor deze missie. Dit werk is een prachtige combinatie van impactvolle reizen, waardevolle uitwisselingen en inspirerend jongerenwerk.

Reizen is jezelf ontmoeten tegen een andere culturele achtergrond en geeft steeds nieuwe perspectieven. Elke reis opnieuw is weer een geweldig indrukwekkend avontuur, waarin ik zelf voortdurend blijf leren, groeien en ontdekken. In reizen ontmoet je de ander, de wereld, jezelf en wordt ook iets zichtbaar van God. Naast mijn werk in het onderwijs, is er geen betere scholing dan zelf de wereld ingaan om vanuit openheid, betrokkenheid en nieuwsgierigheid te ontdekken en te leren. Deze ervaring gun ik iedere jongere! Ik wil jongeren uitdagen om te groeien, hun talenten in te zetten en het verschil te maken in deze wereld, ver weg of juist dichtbij.

Lees nog een verhaal

Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI