Hongarije Gyor

Projectleider

Timea Reichert

Met het Woord van God jongeren bereiken zodat hun levens veranderen, ze waardevolle relaties aangaan en ze onuitwisbare herinneringen opdoen

- Timea Reichert

Project

20+ project De Hoeksteen is voor jongeren in de leeftijd 20 tot 25 jaar. Al ruim 20 jaar organiseren zij missionaire werkreizen naar Oost-Europa. Waar met name ontmoeting centraal staat. Er zullen bouw werkzaamheden zijn, maar ook sociale activiteiten zoals het helpen bij een zomerkamp. In de voorbereiding zullen een aantal ontmoetingsmomenten zijn en zullen we gezamenlijk verschillende acties houden.

Dit ga je doen

Tijdens de reis ontmoet je niet alleen jongeren die verblijven op het kamp, maar je gaat ook vrienden maken binnen de Nederlandse groep. Samen ga je mooie en goede gesprekken voeren, actie voeren, feesten maar ook samen stappen maken in je geloof.

Het renoveren en bouwen onder deskundige begeleiding. Zodat de school de mogelijkheid heeft om nog meer kinderen op te vangen die leven in kwetsbare omstandigheden.

Verblijf

Je slaapt in een kerkgebouw, niet ver bij het dagcentrum vandaan. Je slaapt hier met de hele groep, jongens en meiden gescheiden. Je krijgt een matras en kussen waar je op kunt slapen. De maaltijden worden gekookt door een aantal vrijwilligers. Je eet met elkaar in het dagcentrum. Meehelpen met koken en opruimen wordt erg gewaardeerd.

Excursies

Halverwege de reis, zal er een rustmoment plaatsvinden. Afhankelijk van het weer, zullen we lekker gaan zwemmen of een plaatselijke markt bezoeken

Do's en don'ts

Alcohol, roken: Niet op of nabij het project, niet in de lokale community en niet in het bijzijn van medewerkers van het project.

Kleding: Tijdens het werken lange broek en werkschoenen minimaal klasse S3, T-shirt zonder mouw is prima, short en hemdje zijn niet oké

Voorbereiding

Je gaat goed voorbereid op reis. Zo krijg je een deelnemerstraining en de reisleiders een reisleiderstraining. Voorafgaand aan de reis bereid je ook al een aantal activiteiten voor. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort 
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten zullen afwijken. Deze prijs is incl. eten en drinken en overnachting.

Je eigen bijdrage is 350 euro en 100 euro (eigen actie) het overige bedrag zullen we doormiddel van de acties ophalen

Project
Projectontwikkeling 225,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 395,00
Excursies 15,00
Reisorganisatie 165,00
BTW (over reisorganisatie) 35,00
 
Totaal 1085,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,50
(per boeking en per 9 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 21,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2023 21 - 29 jul

Reisinformatie

€ 1085,- vanaf
20+ leeftijd
10-30 reizigers
9 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI