Jubileumreis

Projectleider

Eliso Beradze

In 2018 was Youth for Christ op zoek naar een pionier voor Georgië. Mijn nicht zag dit en gaf mijn nummer door. Voordat ik het goed en wel besefte, had ik de baan. Nu mag ik elke dag Christen ontmoeten en bemoedigen. Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk die verbinding is.

Als iemand zijn vakantiedagen inzet om hier te komen helpen, is God bij hem. En ikzelf word er ook ontzettend blij van. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

- Eliso Beradze

Project

Youth for Christ heeft als hoofddoel om christenen te steunen en te bemoedigen. Door het opzetten van een Day Care Center kunnen we veel mensen bereiken. Op deze plek van ontmoeting kunnen we kinderen helpen met huiswerk, ze aandacht en een goede maaltijd geven. Ook zijn ouderen welkom voor een kop koffie met een goed gesprek. Op deze manier laten we Gods liefde voor al deze mensen zien.

Droom

Ik wil graag een sterke gemeenschap ontwikkelen. Ik wil bouwen aan een dagopvang; een plaats van liefde en aandacht en waar vrijwilligers getraind kunnen worden. Daarnaast zou ik het heel gaaf vinden als we de christenen uit de kleine dorpen kunnen gaan bereiken voor meer verbinding met elkaar. Er zijn namelijk weinig christenen hier.

Dit ga je doen

De reis zal voor eenderde deel bestaan uit sociale activiteiten, eenderde deel uit bouwen/ klussen en eenderde deel uit excursies. Zo proef je van elk van deze aspecten en kun je je een goede voorstelling maken bij onze doorsnee reizen.

Er zal geklust worden aan de tweede verdieping van het kinderdagverblijf. Hoe tof zou het zijn als de gaten echte ramen worden en de bakstenen muren straks een gezellig, frisse uitstraling hebben! Zeker weten dat de kinderen dan met nóg meer plezier naar dit stekkie komen.

Aan het einde van de dag kan er geholpen worden bij het dagcentrum. Knutselen, spelletjes; een ontspannend moment. Ook zullen we huisbezoeken afleggen om mensen in de omgeving te bemoedigen.

Verblijf

We verblijven in de hoofdstad Tbilisi. Meer details volgen.

Excursies

In het berglandschap van Georgie zijn allerlei buitenactiviteiten te ondernemen. Wandelen, fietsen, maar ook paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk bezoeken we de hoofdstad Tbilisi. De stad heeft een 'badcultuur' met eeuwenoude badhuizen. Ook zijn er diverse kathedralen te bezichtigen. De laatste jaren zijn er moderne gebouwen toegevoegd wat de stad een bijzondere aanblik geeft.

Do's en don'ts

Alcohol, roken

  • Niet op of nabij het project
  • Niet in de lokale community
  • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

  • Aangepast aan de lokale gebruiken

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining voordat je vertrekt. Jouw reisleiders worden gescreend en ontvangen een uitgebreide reisleiderstraining. Lees hier alles over de voorbereiding van jouw reis. 

Zelf regelen

 

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten kunnen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 280,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 900,00
Reisorganisatie 245,00
 
Totaal werkvakantie 1675,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,00
(per boeking en per 1 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 35,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2025 19 feb - 2 mrt

Reisinformatie

€ 1675,- vanaf
8+ leeftijd
10-18 reizigers
12 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI