Georgie Aghaiani

Projectleider

Beso Megrelishvili

Beso is getrouwd met Darina en samen hebben ze een dochter. Vanuit een kerk in Tbilisi werken zij aan de opbouw van een huiskerk en geven ze leiding aan een dagcentrum in Aghaiani.

Sporten en spelletjes doen verbindt, daar geloof ik in! Samen lol maken en elkaar beter leren kennen. Op deze manier kunnen kinderen en tieners het evangelie horen en groeien in geloof. Help jij mee? Welkom!

- Beso Megrelishvili

Project

In Aghaiani geeft Beso Bijbelstudies en leiding aan een kleine huiskerk. Daarnaast is hij een dagcentrum gestart voor kinderen van 5-15 jaar. In dit dagcentrum komen wekelijks 25 kinderen voor een warme maaltijd en huiswerkbegeleiding. Ook worden er Bijbelse verhalen vertelt en is er tijd om spelletjes te doen en samen te knutselen. Veel van deze kinderen hebben een moeilijke thuissituatie. Het dagcentrum is voor hen een veilige plek waar liefde en aandacht voor hen is.

Droom

Beso en Darina willen graag een buurtcentrum bouwen. Dit gebouw kan gebruikt worden voor het kinderwerk en de zondagse diensten. Ook kunnen hier diverse activiteiten ontwikkeld worden voor de mensen uit het dorp. Een plaats waar jong en oud van harte welkom is.

Dit ga je doen

Je organiseert voor meer dan 60 kinderen in Vaziani een groot sport- en spelevenement. Tijdens een 3-daagse outreach ga je naar dit dorp, dat op 60 km vanaf Vaziani ligt. Samen sporten, spelletjes doen en creatief bezig zijn. Ook vertel je een Bijbels verhaal en maak je samen muziek. Op deze manier kunnen kinderen spelen, leren en vooral even onbezorgd kind zijn tijdens dit geweldige feest.

Je bouwt mee aan een sportveld in Aghaiani. Het doel is om het sportveld te kunnen gebruiken voor voetbal, volleybal en andere balspellen. Er moet een hek gemaakt worden om het veld, het moet goed bespeelbaar zijn en heeft twee goals en palen voor een volleybalnet nodig. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn beton maken, betonijzer vlechten, gaten graven, grond egaliseren, palen voor een hek plaatsen en andere hand- en spandiensten. Je werkt hierin samen met lokale bouwvakkers.

Verblijf

Je verblijft, met je hele groep, in het huis van één van de leiders van het dagcentrum in Aghaiani. Je maakt gebruik van de faciliteiten in en rondom het huis. Je neemt een luchtbed, laken, en slaapzak mee zodat je lekker kunt slapen. De jongens en meiden slapen in aparte ruimtes. Het toilet is buiten en de douche is zonverwarmd.

Excursies

Bezoek de hoofdstad Tbilisi of doe een excursie naar de bergen. Ontdek de prachtige natuur en laat je verrassen door de mooie vergezichten. Vergeet niet souvenirs te kopen als je door Tbilisi wandelt en ontdek de grote verschillen in deze wereldstad.

Do's en don'ts

Alcohol, roken

  • Niet op of nabij het project
  • Niet in de lokale community
  • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

  • Aangepast aan de lokale gebruiken

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining voordat je vertrekt. Jouw reisleiders worden gescreend en ontvangen een uitgebreide reisleiderstraining. Lees alles over de voorbereiding van jouw reis op goed voorbereid op reis.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De uiteindelijke kosten kunnen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 280,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 920,00
Reisorganisatie 245,00
 
Totaal werkvakantie 1695,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,50
(per boeking en per 9 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 42,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2023 15 - 29 jul

Reisinformatie

€ 1695,- vanaf
15+ leeftijd
12-20 reizigers
15 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI