Georgie Frezeti

Projectleider

Giorgi Khujadze

YFC helpt kerken in de opbouw en ontwikkeling van jongerenwerk. Giorgi is de lokale pastor in Frezeti. Hij is opgeleid en getraind om kinderen christelijk onderwijs te geven en hen vaardigheden aan te leren, zodat ze goed voor zichzelf en anderen kunnen zorgen.

Sporten en spelletjes doen verbindt, daar geloof ik in! Samen lol maken en elkaar beter leren kennen. Op deze manier kunnen kinderen en tieners het evangelie horen en groeien in geloof. Help jij mee? Welkom!

- Giorgi Khujadze

Project

De kerk heeft een klein stukje land waar op dit moment niets op staat. Een bijzonder mooie mogelijkheid dus om een sportveld aan te leggen, waarmee ze de gemeenschap beter kunnen dienen. De kinderen, en met name tieners, die door het dorp dwalen, kunnen hier hun vrije tijd op een gezonde manier doorbrengen. De kerk krijgt hiermee de kans om hen te bereiken.

Dit ga je doen

Je organiseert voor meer dan 60 kinderen in Frezeti een groot sport- en spelevenement. Tijdens je reis organiseer je een 3-daagse outreach. Samen sporten, spelletjes doen en creatief bezig zijn. Ook vertel je een Bijbels verhaal en maak je samen muziek. Op deze manier kunnen kinderen spelen, leren en vooral even onbezorgd kind zijn tijdens dit geweldige feest.

Je bouwt mee aan een sportveld in Frezeti. Het doel is om het sportveld te kunnen gebruiken voor voetbal, volleybal en andere balspellen. Er moet een hek gemaakt worden om het veld, het moet goed bespeelbaar zijn en heeft twee goals en palen voor een volleybalnet nodig. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn beton maken, betonijzer vlechten, gaten graven, grond egaliseren, palen voor een hek plaatsen en andere hand- en spandiensten. Je werkt hierin samen met lokale bouwvakkers.

Verblijf

Je verblijft, met je hele groep, in het dorp. Je neemt een luchtbed, laken, en slaapzak mee zodat je lekker kunt slapen. De jongens en meiden slapen in aparte ruimtes. Het toilet is buiten en de douche is zonverwarmd.

Excursies

In het berglandschap van Georgie zijn allerlei buitenactiviteiten te ondernemen. Wandelen, fietsen, maar ook paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Bezoek ook zeker de hoofdstad Tbilisi. De stad heeft een 'badcultuur' met eeuwenoude badhuizen. Ook zijn er diverse kathedralen te bezichtigen. De laatste jaren zijn er bijzondere, moderne gebouwen toegevoegd. 

Do's en don'ts

Alcohol, roken

  • Niet op of nabij het project
  • Niet in de lokale community
  • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

  • Aangepast aan de lokale gebruiken

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining voordat je vertrekt. Jouw reisleiders worden gescreend en ontvangen een uitgebreide reisleiderstraining. Lees hier alles over de voorbereiding van jouw reis. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten kunnen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 280,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 1025,00
Reisorganisatie 245,00
 
Totaal werkvakantie 1800,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,50
(per boeking en per 9 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 42,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2024 20 jul - 3 aug

Reisinformatie

€ 1800,- vanaf
15+ leeftijd
12-20 reizigers
15 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI