Georgie Frezeti

Projectleider

Giorgi Khujadze

YFC helpt kerken in de opbouw en ontwikkeling van jongerenwerk. Giorgi is de lokale pastor in Frezeti. Hij is opgeleid en getraind om kinderen christelijk onderwijs te geven en hen vaardigheden aan te leren, zodat ze goed voor zichzelf en anderen kunnen zorgen.

Sport & spel verbindt, daar geloof ik in! Samen lol maken en elkaar beter leren kennen. Zo bereiken we kinderen en tieners met het evangelie en groeien ze in geloof. Kom jij je geloof handen en voeten geven?

- Giorgi Khujadze

Project

De kerk bezit een klein stukje land waar op dit moment niets op staat. Een bijzonder mooie mogelijkheid dus om een sportveld aan te leggen. De kinderen, en met name tieners die door het dorp dwalen, kunnen hier hun vrije tijd op een gezonde manier doorbrengen. De kerk krijgt de kans om hen te bereiken en met ze in gesprek te gaan. Zo mogen de tieners ervaren dat ze ertoe doen, kunnen ze hun talenten ontdekken om deze vervolgens in te zetten voor de gemeenschap.

Droom

Giorgi wil kinderen en tieners bereiken met het goede nieuws! Als zij leren hoe waardevol ze zijn en hun talenten praktisch mogen gaan inzetten, zal dat een grote impact hebben op de hele gemeenschap.

Dit ga je doen

Je organiseert voor meer dan 60 kinderen in Frezeti een groot, meerdaags, sport- en spelevenement. Ook is er genoeg ruimte om creatief bezig te zijn. Je vertelt een Bijbels verhaal en maakt samen muziek. Op deze manier kunnen kinderen spelen, leren en vooral even onbezorgd kind zijn tijdens dit geweldige feest.

Je gaat het stuk beschikbare land omtoveren tot een goed bespeelbaar sportveld. Het doel is om het te kunnen gebruiken voor voetbal, volleybal en andere balspellen. Daarvoor zal een hek geplaatst moeten worden om het veld. Ook zijn er twee goals en palen voor een volleybalnet nodig.

De werkzaamheden die je kunt verwachten zijn beton maken, betonijzer vlechten, gaten graven, palen plaatsen, de grond egaliseren en het hek plaatsen. Je werkt hierin samen met lokale bouwvakkers.

Verblijf

Je verblijft met je hele groep in het dorp. Je neemt een luchtbed, kussen, lakens en slaapzak mee. De jongens en meiden slapen in aparte ruimtes. Het toilet is buiten en de douche is zonverwarmd.

Excursies

In het berglandschap van Georgie zijn allerlei buitenactiviteiten te ondernemen. Wandelen, fietsen, maar ook paardrijden behoren tot de mogelijkheden. Bezoek ook zeker de hoofdstad Tbilisi. De stad heeft een 'badcultuur' met eeuwenoude badhuizen. Ook zijn er diverse kathedralen te bezichtigen. De laatste jaren zijn er bijzondere, moderne gebouwen toegevoegd. 

Do's en don'ts

Alcohol, roken

  • Niet op of nabij het project
  • Niet in de lokale community
  • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

  • Aangepast aan de lokale gebruiken

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining voordat je vertrekt. Jouw reisleiders worden gescreend en ontvangen een uitgebreide reisleiderstraining. Lees hier alles over de voorbereiding van jouw reis. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten kunnen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 280,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 1025,00
Reisorganisatie 245,00
 
Totaal werkvakantie 1800,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,00
(per boeking en per 1 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 45,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2025 18 jul - 2 aug

Reisinformatie

€ 1800,- vanaf
15+ leeftijd
12-20 reizigers
16 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI