Nederland Utrecht

Projectleider

Huub Stijvers

Huub is getrouwd met Marlene en vader van 2 kinderen. Sinds april 2020 werkt Huub als officier (heilsoldaat) in de wijk Utrecht Overvecht. Vol enthousiasme en overtuiging zet hij zich in om mensen bij elkaar te brengen en de liefde van Jezus met hart en handen uit te delen.

Van harte welkom in Utrecht Overvecht!

- Huub Stijvers

Project

In het hart van Utrecht Overvecht staat De Dreef. Dit is een wijkcentrum waar maatschappelijke organisaties, een sportschool en gymzalen een plek hebben. Omgeven door hoge flatgebouwen, sportvelden en een jongerencentrum is dit een bruisende plek waar veel mensen komen. Het leger des Heils heeft in dit buurtcentrum een ‘huiskamer’ waar jongeren en ouderen welkom zijn, zeven dagen per week! Ook worden er sportactiviteiten georganiseerd en is er op zondagochtend een kerkdienst.

Droom

Om de mensen uit de wijk beter te leren kennen wil Huub graag een tweedehands kledingwinkel beginnen. Dit moet een plek worden waar mensen goede kleding kunnen kopen, een bakje koffie krijgen en waar oprechte aandacht en liefde voor hen is.

Dit ga je doen

Je organiseert sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren uit de wijk. Hiervoor maak je gebruik van de sportvelden en gymzalen. Rondom deze activiteiten ga je in gesprek over geloof en leven. Je werkt samen met Remy Leopold. Hij is jongerenwerker en sportcoach in de wijk. Als heilssoldaat wil hij graag sport en geloven met elkaar verbinden. Met hem maak je een mooi programma waarin ruimte is voor competitie en een goed gesprek. De samenwerking met Remy is enorm inspirerend!

Je bouwt mee aan de nieuwe kledingwinkel van het Leger des Heils. De kale vergaderruimte moet omgebouwd worden tot een warme en gezellige kledingwinkel. Bouw een balie voor de kassa en pashokjes. Zet kasten in elkaar voor schoenen en accessoires en plaats de kledingrekken en schappen. Ook de afwerking en inrichting staat op het programma. Samen timmeren, schilderen en én inrichten zodat de winkel open kan! Een resultaatgerichte klus waar je een glimlach van krijgt!

Verblijf

Je verblijft in de multiculturele wijk Utrecht Overvecht. Een bruisende plek waar veel nationaliteiten bij elkaar wonen. Door jouw verblijf ontdek je hoe mensen hier wonen en leven en welke uitdagingen en kansen er voor de mensen zijn. Er is tijdens jouw verblijf veel ruimte voor team ontmoetingen. Je gaat met elkaar in gesprek over de ervaringen die je opdoet, over God en geloven en zorgen voor elkaar.

Excursies

Je leert Utrecht op een bijzondere manier kennen. Met de fiets ga je naar de binnenstad en bezoek je verschillende locaties in en rondom het centrum. Ook is er ruimte om naar het openlucht zwembad te gaan voor een frisse duik. In Utrecht Overvecht zijn sportvelden waar je heerlijk kunt sporten. Bereid je hierop voor. 

Maatregelen omtrent Corona

In de reisvoorbereiding en tijdens de reis houden we ons aan de maatregelen die gelden omtrent Corona. Je wordt na boeking hierover door onze relatiebeheerder geïnformeerd. 

Do's en don'ts

Houd rekening met de volgende zaken:

  • Alcohol: dit is niet toegestaan omdat het Leger des Heils een 'alcoholvrije' organisatie is.
  • Roken: niet op of nabij het project
  • Foto's: er mogen alleen foto's gemaakt worden van mensen die bij het project betrokken zijn na toestemming van de reisleider of projectleider
  • Giften: er mogen geen giften gegeven worden aan personen.
  • Giften aan kinderen: alleen klein snoepgoed voor alle kinderen

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining krijgen de reisleiders een reisleiderstraining. Kijk alvast op goed voorbereid op reis.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort of ID
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Kostenoverzicht

Je betaalt een bijdrage van 525 euro voor de reiskosten. Je kunt gebruik maken van het crowdfundingsplatform. Alles wat je boven de 525 euro spaart gaat naar het project en zal worden gebruikt voor de opbouw van de kledingwinkel.

Project
Projectontwikkeling 215,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 205,00
Excursies 10,00
Reisleidersbijdrage 100,00
Reisorganisatie 205,00
BTW (over reisorganisatie) 45,00
Bijdrage Leger des Heils -500,00
 
Totaal missiereis 530,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,50
(per boeking en per 9 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 22,00
Annuleringsverzekering 42,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2022 31 jul - 6 aug

Reisinformatie

€ 530,- vanaf
15+ leeftijd
12-18 reizigers
7 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Hessel

Hallo, ik ben Hessel
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06 4820 1170
Livingstone
© Copyright 2021 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI