Oekraine Denhy-actievoeren

Projectleider

Ponomarenko Alexander Nikolajevitsj

Ik haal mijn kracht uit Spreuken 24:11. Doe alles om kwetsbare jongeren een beter leven te geven.

- Ponomarenko Alexander Nikolajevitsj

Project

Bij dit dagcentrum komen veel tieners. Veel ouders van deze tieners zijn alcoholverslaafd en/of werkloos en hebben daardoor problemen met de aankoop van voedsel en kleding. Nu zijn veel vaders meegenomen naar de oorlog, voor de dagcentra een belangrijke taak om voor deze tieners te zorgen. De tieners komen elke zaterdag. Ze trekken samen op. Ook studeren ze daar en doen ze vrijwilligerswerk waardoor ze leren nuttig te zijn in deze moeilijke tijd.

Droom

Onze droom is geboren uit pijn. Maar onze droom is om nog meer kinderen en tieners Gods liefde te laten ervaren. Het is gaaf om te zien dat de levens van diverse tieners al positief zijn veranderd. Zij dienen nu anderen in het dagcentrum. Ook nemen we hen en kinderen mee als we naar de daklozen gaan. Jong geleerd is oud gedaan!

Dit ga je doen

Het komende jaar ga jij actievoeren voor dit dagcentrum! Je gaat er niet heen, misschien komt dat nog. Nu er nog altijd oorlog is en veel infrastructuur wordt gebombardeerd, wordt het leven in Oekraïne alleen maar zwaarder. Daarnaast zijn de vaders in het gezin vaak de kostwinnaars maar die zijn opgeroepen voor het leger of misschien omgekomen in de oorlog. Dus er is weinig geld en het eten is erg duur.

Er is veel behoefte aan hout, benzine en water en daarnaast houdbare voedsel, kleding en dekens. Tijdens het jaar dat je aan het actievoeren bent, willen we je persoonlijk in contact brengen met het dagcentrum. Naast het geven van geld is elkaar bemoedigen ook heel belangrijk. Laat ze weten dat je er bent voor ze! Dat ze er niet alleen voor staan. De jongeren zullen dit nodig hebben! Door het persoonlijke contact ga je ook zien waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Verblijf

Niet van toepassing

Excursies

Niet van toepassing

Do's en don'ts

Vertel tegen zoveel mogelijk mensen dat je aan het actievoeren bent! Hoe enthousiaster jij bent, hoe makkelijker het wordt. Gebruik de crowdfunding pagina, zo kun je makkelijk digitaal jouw actie onder de aandacht brengen.

Voorbereiding

Niet van toepassing

Zelf regelen

Niet van toepassing

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten zullen afwijken.

Project
Projectbudget 300,00
 
Reis
Reis en verblijf 0,00
Reisorganisatie 75,00
 
Totaal werkvakantie 375,00
 
 
Opties    

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2023 1 - 1 aug

Reisinformatie

€ 375,- vanaf
12+ leeftijd
1-100 reizigers
1 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI