Oekraine Denhy

Projectleider

Ponomarenko Alexander Nikolajevitsj

Ik haal mijn kracht uit Spreuken 24:11. Doe alles om kwetsbare jongeren een beter leven te geven.

- Ponomarenko Alexander Nikolajevitsj

Dit hebben wij nu nodig

Om te voorzien in de eerste levensbehoeften en om de winter door te komen, hebben we momenteel veel behoefte aan:

  • water
  • houdbaar voedsel
  • hout
  • kleding
  • dekens
  • benzine

Project

Bij dit dagcentrum komen veel tieners. Veel van hun ouders zijn alcoholverslaafd en/of werkloos en hebben daardoor problemen met de aankoop van voedsel en kleding. Nu ook nog veel vaders zijn meegenomen naar de oorlog ligt er voor de dagcentra een belangrijke taak om voor deze tieners te zorgen. De tieners komen elke zaterdag. Ze trekken samen op. Ook studeren ze daar en doen ze vrijwilligerswerk waardoor ze leren nuttig te zijn in deze moeilijke tijd.

Droom

Onze droom is geboren uit pijn. Maar onze droom is om nog meer kinderen en tieners Gods liefde te laten ervaren. Het is gaaf om te zien dat de levens van diverse tieners al positief zijn veranderd. Zij dienen nu anderen in het dagcentrum. Ook nemen we hen en kinderen mee als we naar de daklozen gaan. Jong geleerd is oud gedaan!

Dit ga je nu doen

Het komende jaar ga jij geld ophalen voor dit dagcentrum! Vertel tegen zoveel mogelijk mensen dat je aan het actievoeren bent en bedenk creatieve manieren om mensen mee te krijgen. Hoe enthousiaster jij bent, hoe makkelijker het wordt. Gebruik de crowdfundpagina, zo kun je makkelijk digitaal jouw actie onder de aandacht brengen.

Ga ik ook op reis?

Je zult begrijpen dat je nu niet naar Oekraïne kunt reizen. Er is nog altijd oorlog en veel infrastructuur is gebombardeerd. We hopen dat je in de toekomst af kunt reizen naar dit dagcentrum om te helpen aan de wederopbouw. Je kunt daarvoor je interesse aangeven. Je mag echter ook alleen sparen.

Persoonlijk contact

Naast het geven van geld is elkaar bemoedigen ook heel belangrijk. We zorgen ervoor dat je in contact komt met het dagcentrum. Laat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. De jongeren zullen dit nodig hebben en op hun beurt jou bemoedigen via een mailtje of hun gebed. Het dagcentrum zal je op de hoogte houden van waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Overzicht

Spaar voor dit project

2023 tot 1 juli

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI