Oekraine Ivanopil

Projectleider

Serhiy Leonidovych Gavrylyuk

Wij mogen liefdevol en goed zijn voor de mensen om ons heen, omdat God dat ook voor ons is (Efeziërs 2:8-10)

- Serhiy Leonidovych Gavrylyuk

NGK Kampen spaart mee

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen is gekoppeld aan dit dagcentrum. Om te voorzien in de eerste levensbehoeften en om de winter door te komen, dragen zij bij aan:

  • water
  • houdbaar voedsel
  • hout
  • kleding
  • dekens
  • benzine

Project

In Ivanopil zitten zo'n 500 kinderen op school. Wij zorgen voor lokalen en betalen de nutsvoorzieningen, zodat de school de kinderen kan blijven onderwijzen tijdens de oorlog. Daarnaast organiseren we kinder-/jeugdkampen en liefdadigheidsacties. Ook hebben we gesprekken met ouders en helpen hen zoveel mogelijk om hun kinderen te voorzien van alles dat zij nodig hebben.

Droom

Onze droom bestaat uit een drietal onderdelen: 1. Een goed en groeiend toegewijd team. 2. Zoveel mogelijk kinderen opvangen en hun ouders helpen. 3. Dat de kinderen in hun toekomstige studie, werk, gezinnen en kerken Gods liefde mogen ervaren.

NGK Kampen

De Nederlands Gereformeerde Kerk in Kampen is een van de vele kerkgenootschappen in onze stad. Onze gemeente telt een kleine 1700 leden. Een grote gemeente, één van de grootste in ons kerkverband.
Onze visie hebben wij als volgt verwoord:
"Als gemeente willen wij een gemeenschap zijn van mensen die groeien in hun toewijding aan Jezus Christus en die hun gaven gebruiken ten dienste van elkaar en de wereld."

Ons jaarthema is Jezus' liefde ontvangen en doorgeven. Daarom willen wij ons inzetten voor dit project en deze partner in Oekraïne.

Persoonlijk contact

Naast het geven van geld is elkaar bemoedigen heel belangrijk. Livingstone zorgt ervoor dat een groep in contact komt met een dagcentrum. Laat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. De jongeren zullen dit nodig hebben en op hun beurt jou bemoedigen via een mailtje of hun gebed. Het dagcentrum zal je op de hoogte houden van waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Overzicht

Voor het eerste jaar is er in totaal € 3000,- nodig om dit dagcentrum te helpen. Met 8 (individuele) spaarders wordt dat doel al bereikt! Je kunt natuurlijk ook met jouw kerk, school, vereniging of collega’s sparen; hoe groter de groep, des te kleiner het bedrag per persoon.

Project
Direct beschikbaar voor eerste levensbehoeften 300,00
 
Organisatie
Projectbegeleiding en bemoedinging 35,00
Begeleiding groepen in Nederland 25,00
ICT en administratie 15,00
 
Totaal 375,00

Spaar voor dit project

2024 tot 1 januari

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI