Oekraine Ivanopil

Projectleider

Serhiy Leonidovych Gavrylyuk

Wij mogen liefdevol en goed zijn voor de mensen om ons heen, omdat God dat ook voor ons is (Efeziërs 2:8-10)

- Serhiy Leonidovych Gavrylyuk

Dit hebben wij nu nodig

Om te voorzien in de eerste levensbehoeften en om de winter door te komen, hebben we momenteel veel behoefte aan:

  • water
  • houdbaar voedsel
  • hout
  • kleding
  • dekens
  • benzine

Project

In Ivanopil zitten zo'n 500 kinderen op school. Wij zorgen voor lokalen en betalen de nutsvoorzieningen, zodat de school de kinderen kan blijven onderwijzen tijdens de oorlog. Daarnaast organiseren we kinder-/jeugdkampen en liefdadigheidsacties. Ook hebben we gesprekken met ouders en helpen hen zoveel mogelijk om hun kinderen te voorzien van alles dat zij nodig hebben.

Droom

Onze droom bestaat uit een drietal onderdelen: 1. Een goed en groeiend toegewijd team. 2. Zoveel mogelijk kinderen opvangen en hun ouders helpen. 3. Dat de kinderen in hun toekomstige studie, werk, gezinnen en kerken Gods liefde mogen ervaren.

Dit ga je nu doen

Het komende jaar ga jij geld ophalen voor dit dagcentrum! Vertel tegen zoveel mogelijk mensen dat je aan het actievoeren bent en bedenk creatieve manieren om mensen mee te krijgen. Hoe enthousiaster jij bent, hoe makkelijker het wordt. Gebruik de crowdfundpagina, zo kun je makkelijk digitaal jouw actie onder de aandacht brengen.

Ga ik ook op reis?

Je zult begrijpen dat je nu niet naar Oekraïne kunt reizen. Er is nog altijd oorlog en veel infrastructuur is gebombardeerd. We hopen dat je in de toekomst af kunt reizen naar dit dagcentrum om te helpen aan de wederopbouw. Je kunt daarvoor je interesse aangeven. Je mag echter ook alleen sparen.

Persoonlijk contact

Naast het geven van geld is elkaar bemoedigen ook heel belangrijk. We zorgen ervoor dat je in contact komt met het dagcentrum. Laat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. De jongeren zullen dit nodig hebben en op hun beurt jou bemoedigen via een mailtje of hun gebed. Het dagcentrum zal je op de hoogte houden van waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Overzicht

Voor het eerste jaar is er in totaal € 3000,- nodig om dit dagcentrum te helpen. Met 8 (individuele) spaarders wordt dat doel al bereikt! Je kunt natuurlijk ook met jouw kerk, school, vereniging of collega’s sparen; hoe groter de groep, des te kleiner het bedrag per persoon.

Project
Direct beschikbaar voor eerste levensbehoeften 300,00
 
Organisatie
Projectbegeleiding en bemoedinging 35,00
Begeleiding groepen in Nederland 25,00
ICT en administratie 15,00
 
Totaal 375,00

Spaar voor dit project

2024 tot 1 januari

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI