Oekraine Yemilchino

Projectleider

Ovsyichuk Victor Mikhailovich

Deze jonge leider heeft grootste dromen en een hart voor discipelschap. Als je jonge kinderen een goede basis meegeeft in de vorm van een (h)echte relatie, kunnen ze daar de rest van hun leven op bouwen.

God is liefdevol en goed. Hij moedigt mij aan om anderen te helpen waar mogelijk (Romeinen 12:1 en 11)

- Ovsyichuk Victor Mikhailovich

Dit hebben wij nu nodig

Om te voorzien in de eerste levensbehoeften en om de winter door te komen, hebben we momenteel veel behoefte aan:

  • water
  • houdbaar voedsel
  • hout
  • kleding
  • dekens
  • benzine

Project

Yemilchino is een dorp met zo’n 6000 inwoners en 2 scholen. Bijna iedereen kent elkaar. Mensen komen vaak voor een bepaalde tijd, totdat ze hun werkplek of huisvesting in grotere steden hebben gevonden. In die tijd proberen wij een relatie op te bouwen met de vele kinderen die er zijn. Dat doen we door met ze te sporten of te klussen. We lezen ook samen uit de Bijbel en praten over actuele onderwerpen. Als het mogelijk is, bezoeken we hun families met voedselpakketten.

Droom

Onze droom is om kinderen door alles wat we doen op het dagcentrum een goede basis mee te geven. Zowel op geloofsgebied als praktisch. Dat ze opgroeien tot sterke volwassenen die op hun beurt wat ze geleerd hebben weer door kunnen geven aan de volgende generatie.

Dit ga je nu doen

Het komende jaar ga jij geld ophalen voor dit dagcentrum! Vertel tegen zoveel mogelijk mensen dat je aan het actievoeren bent en bedenk creatieve manieren om mensen mee te krijgen. Hoe enthousiaster jij bent, hoe makkelijker het wordt. Gebruik de crowdfundpagina, zo kun je makkelijk digitaal jouw actie onder de aandacht brengen.

Ga ik ook op reis?

Je zult begrijpen dat je nu niet naar Oekraïne kunt reizen. Er is nog altijd oorlog en veel infrastructuur is gebombardeerd. We hopen dat je in de toekomst af kunt reizen naar dit dagcentrum om te helpen aan de wederopbouw. Je kunt daarvoor je interesse aangeven. Je mag echter ook alleen sparen.

Persoonlijk contact

Naast het geven van geld is elkaar bemoedigen ook heel belangrijk. We zorgen ervoor dat je in contact komt met het dagcentrum. Laat ze weten dat ze er niet alleen voor staan. De jongeren zullen dit nodig hebben en op hun beurt jou bemoedigen via een mailtje of hun gebed. Het dagcentrum zal je op de hoogte houden van waar jouw bijdrage aan wordt besteed.

Overzicht

Voor het eerste jaar is er in totaal € 3000,- nodig om dit dagcentrum te helpen. Met 8 (individuele) spaarders wordt dat doel al bereikt! Je kunt natuurlijk ook met jouw kerk, school, vereniging of collega’s sparen; hoe groter de groep, des te kleiner het bedrag per persoon.

Project
Direct beschikbaar voor eerste levensbehoeften 300,00
 
Organisatie
Projectbegeleiding en bemoedinging 35,00
Begeleiding groepen in Nederland 25,00
ICT en administratie 15,00
 
Totaal 375,00

Spaar voor dit project

2024 tot 1 januari

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2023 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI