Groepsreis Sri Lanka

Dit ga je doen

Christenen in Sri Lanka en omliggende landen staan zwaar onder druk. Christenen worden mishandeld, ontslagen of verdreven. En het geweld neemt alleen maar toe. Open Doors helpt lokale gelovigen om sterk te staan en vast te houden aan hun geloof in de Here God. Ook jij kan een groot verschil maken door er te zijn voor je broers en zussen.

Deze reis is een mix van ontmoetingen met christenen en cultuur snuiven. Je ontmoet vervolgde christenen die je hun verhaal vertellen. Luister naar hen, bid voor hen en wees een bemoediging voor de vervolgde kerk. Daarnaast breng je bezoeken aan plaatsen die voor hen belangrijk zijn. Laat je uitdagen, aanscherpen en bemoedigen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken. Bezoek een aantal toeristische plekken, terwijl je al biddend door Sri Lanka reist.

“Wij verlangen niet iets van jullie, wij verlangen naar jullie.” - een vervolgde christen

Do's en don'ts

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Sri Lanka? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de reizigers en krijg je alle informatie over het land en het programma.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient nog zes maanden geldig te zijn ná aankomst in Sri Lanka).
  • Inentingen, check: lcr.nl.
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.

Kostenoverzicht

Een prijsopgave voor een reis naar dit project kun je opvragen bij de relatiebeheerder.

Contact opnemen met Livingstone

Momenteel geen reisdata

Momenteel hebben we voor dit project (nog) geen reisdatum gepland. Wil je meer weten over de mogelijkheden om dit project te steunen, neem dan contact met ons op of kijk later nog eens op deze pagina

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Hanneke

Hallo, ik ben Hanneke
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-21961049
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI