Jongerenreis Egypte

Dit ga je doen

Ontmoet Egyptische leeftijdgenoten en luister naar hun boeiende verhalen. Zij vertellen open over de uitdagingen waar zij mee te maken hebben.

“Ik zie er erg naar uit om de reizigers te ontmoeten. We gaan vertellen over de wonderen die de Here God doet, maar ook over de uitdagingen waar we elke dag mee te maken hebben.” - Een lokale jongere uit Egypte

Open je hart en luister naar deze vervolgde jongeren. Ze zijn een inspiratie voor jou! Zet jouw kwaliteiten en talenten in om deze jongeren te helpen, bijvoorbeeld door creatief bezig te zijn. Bid voor hen, bemoedig hen en word zelf bemoedigd.

Verblijf

Je verblijft in toeristen-of middenklasse hotels.

Excursies

Piramiden, sfinxen, kameel rijden, en varen op de rivier de Nijl. Je ziet en beleeft het allemaal tijdens deze toffe reis. Je bezoekt de Rotskerk, waar kerkleiders samenkomen om te bidden voor hun land. De oude binnenstad van Caïro slaan we natuurlijk niet over, net als een bezoekje aan de lokale markt (souk) om wat leuke souvenirs te scoren.


Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn.

Crowdfunding

De kosten voor deze reis kun je bij elkaar sparen met behulp van crowdfunding. Vertel je omgeving waarom het zo belangrijk is te reizen naar de vervolgde kerk en vraag hen mee te betalen voor jouw reiskosten. Wacht (in verband met de veiligheid) op de instructies hierover die na jouw aanmelding volgen.

“Heb je interesse in deze reis? Wacht niet te lang met boeken. Onze ervaring is dat de reizen snel volgeboekt zijn” Mocht je wat jonger of ouder zijn, neem dan contact met ons op. 

Do's en don'ts

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Egypte? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens deze reis moet je met een aantal zaken rekening houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je je medereizigers en krijg je alle informatie over het land en het reisprogramma. 

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (bij aankomst in het land moet dit nog zes maanden geldig zijn).
  • Inentingen, check: lcr.nl.
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.

    Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking.

Kostenoverzicht

Deze prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Het is verstandig om zelf wat geld mee te nemen voor drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag).

Reis
Reis en verblijf 1770,00
Reisorganisatie 105,00
 
Totaal gebeds- en bemoedigingsreis 1875,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,00
(per boeking en per 1 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverz. (collectief) 22,00

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2024 juli

Reisinformatie

€ 1875,- vanaf
18+ leeftijd
6-15 reizigers
10 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Hanneke

Hallo, ik ben Hanneke
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-21961049
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI