Jongerenreis Noord-Afrika

Dit ga je doen

Tijdens deze reis ontmoet je geloofsgenoten in hun eigen omgeving. Luister naar hun getuigenissen en bid voor hen. Leer de beginselen van de Arabische taal en overnacht in het Hooggebergte bij een berbergezin. Zij leven al van oudsher in het land. Leer van hen traditioneel brood bakken, tapijt weven of ga met een herder op stap.

Maak een dag uit het dagelijks leven met hen mee. Veel mensen uit het land die in Nederland wonen zijn berbers, dus dat geeft je een goed aanknopingspunt voor een gesprek na afloop van je reis! Je leert wat het betekent om als christenen, hoe verschillend we ook zijn, samen één Lichaam van Christus te vormen.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies

Hoe mooi is het om naast het ontmoeten van onze broers en zussen, ook hun land te ontdekken. Bezoek een aantal toeristische plekken, waarbij je kunt denken aan een prachtige stad in het westen, aan de voet van het Hooggebergte, de vallei met de duizend kasba’s en de indrukwekkende Todra kloof. 


Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn. 

Interesse?

Heb je belangstelling voor deze reis, neem dan contact met ons op.

Do's en don'ts

Met welke gewoontes moet ik in het land rekening houden? Welke kleding kan ik wel en niet?dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis.

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis? Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de rest van de deelnemers en krijg je alle informatie over het land en het programma. 

Zelf regelen

Voorbeeld: Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl

Kostenoverzicht

Een prijsopgave voor een reis naar dit project kun je opvragen bij de relatiebeheerder.

Contact opnemen met Livingstone
Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Momenteel geen reisdata

Momenteel hebben we voor dit project (nog) geen reisdatum gepland. Wil je meer weten over de mogelijkheden om dit project te steunen, neem dan contact met ons op of kijk later nog eens op deze pagina

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Steffen

Hallo, ik ben Steffen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

033 5100010
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI