Roemenie Gârbova gezinsreis!

Projectleider

YFC

YFC helpt kerken in de opbouw en ontwikkeling van een dagcentrum voor het jongerenwerk. Lokale pastors en kinderwerkers worden opgeleid en getraind om kinderen christelijk onderwijs te geven en hen vaardigheden aan te leren zodat ze goed voor zichzelf en anderen kunnen zorgen.

Youth For Christ- Roemenië

- YFC

Project

Loskomen uit de cirkel van armoede: dat is de reden waarom de leiders van het dagcentrum zich inzetten voor de kinderen uit Gârbova. Zij geloven in verandering en zien dit gebeuren in het leven van de kinderen. Door een zomerkamp te organiseren kunnen zij liefde, aandacht en bemoediging geven aan de kinderen. Het is de basis voor verandering en voor een kans op een betere toekomst.

Droom

Onze ultieme droom is dat we kinderen en jongeren, door alles wat we aanbieden heen, kennis mogen laten maken met het evangelie. Zo willen we hen computerlessen en sport aanbieden en daarnaast laten zien hoe je een discipel van Jezus kunt zijn. Dat ze als sterke jongeren een betere toekomst op kunnen bouwen voor henzelf en hun families.

Dit ga je doen

Tijdens je verblijf maak je kennis met de lokale bevolking en zul je mee gaan helpen bij het zomerkamp. Jij organiseert een sport- en spelevent en helpt mee in het begeleiden van de kinderen.

Tussendoor zijn er verschillende klussen op het terrein. Zo kan het hekwerk geschilderd worden en kunnen de speeltoestellen een flinke opknapbeurt gebruiken. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn beton maken, betonijzer vlechten, gaten graven, grond egaliseren, palen voor een hek plaatsen en andere hand- en spandiensten. Je werkt hierin samen met lokale bouwvakkers.

Verblijf

Je slaapt met je team bij Poarta Oilor, dus op dezelfde plek als het project. Meiden en jongens slapen gescheiden, er zijn gedeelde badkamers.

Excursies

In de omgeving van het project kun je heerlijk wandelen of, voor de actieliefhebbers, mountainbiken. Ook een pittoreske koetstocht behoort tot de mogelijkheden. Het is sowieso leuk om wat dorpjes, kerken en markten te bezoeken. In Câlnic kun je vestingwerken uit de 13e eeuw bezoeken.

Do's en don'ts

Alcohol, roken: Niet op of nabij het project, niet in de lokale community en niet in het bijzijn van medewerkers van het project.

Kleding: Tijdens het werken lange broek en werkschoenen minimaal klasse S3, T-shirt zonder mouw is prima, short en hemdje zijn niet oké.

Voorbereiding

Je gaat goed voorbereid op reis. Zo krijg je een deelnemerstraining en de reisleiders een reisleiderstraining. Voorafgaand aan de reis bereid je ook al een aantal activiteiten voor. 

Zelf regelen

Te zijner tijd krijg je hierver meer info.

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten kunnen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 225,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 665,00
Reisorganisatie 215,00
BTW (over reisorganisatie) 45,00
 
Totaal werkvakantie 1400,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,00
(per boeking en per 1 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverz. (collectief) 20,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2025 18 - 26 jul

Reisinformatie

€ 1400,- vanaf
6+ leeftijd
10-18 reizigers
9 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI