Roemenie Gârbova

Projectleider

YFC

YFC helpt kerken in de opbouw en ontwikkeling van een dagcentrum voor het jongerenwerk. Lokale pastors en kinderwerkers worden opgeleid en getraind om kinderen christelijk onderwijs te geven en hen vaardigheden aan te leren zodat ze goed voor zichzelf en anderen kunnen zorgen.

Youth For Christ- Roemenië

- YFC

Project

We geloven dat dit bouwproject wegen zal openen om te dienen. Het zal een veilige plek bieden aan kinderen en jongeren, waar we ze kunnen toerusten met praktische vaardigheden waar ze anders geen toegang toe hebben. Tegelijkertijd kunnen we ze kennis laten maken met het evangelie. Deze combinatie stelt jongeren in staat hun ware identiteit te leren kennen en biedt hen opties voor hun toekomst waardoor ze minder kwetsbaar zullen zijn.

Droom

Onze ultieme droom is dat we kinderen en jongeren, door alles wat we aanbieden heen, kennis mogen laten maken met het evangelie. Zo willen we hen computerlessen en sport aanbieden en daarnaast laten zien hoe je een discipel van Jezus kunt zijn. Dat ze als sterke jongeren een betere toekomst op kunnen bouwen voor henzelf en hun families.

Dit ga je doen

Tijdens je verblijf maak je kennis met de lokale bevolking en zul je mee gaan helpen bij het zomerkamp.

Je gaat klussen aan een vervallen schuur. Van deze schuur willen ze graag een sociale ruimte maken, zodat de kinderen buiten schooltijd hier kunnen komen voor bijles, ontmoeting of om een spelletje te doen.

Verblijf

Je slaapt met je team bij Poarta Oilor, dus op dezelfde plek als het project. Meiden en jongens slapen gescheiden, er zijn gedeelde badkamers.

Excursies

In de omgeving van het project kun je heerlijk wandelen of, voor de actieliefhebbers, mountainbiken. Ook een pittoreske koetstocht behoort tot de mogelijkheden. Het is sowieso leuk om wat dorpjes, kerken en markten te bezoeken. In Câlnic kun je vestingwerken uit de 13e eeuw bezoeken.

Do's en don'ts

Alcohol, roken: Niet op of nabij het project, niet in de lokale community en niet in het bijzijn van medewerkers van het project.

Kleding: Tijdens het werken lange broek en werkschoenen minimaal klasse S3, T-shirt zonder mouw is prima, short en hemdje zijn niet oké.

Voorbereiding

Je gaat goed voorbereid op reis. Zo krijg je een deelnemerstraining en de reisleiders een reisleiderstraining. Voorafgaand aan de reis bereid je ook al een aantal activiteiten voor. 

Zelf regelen

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De echte kosten zullen afwijken.

Project
Projectontwikkeling 225,00
Projectbudget 250,00
 
Reis
Reis en verblijf 650,00
Reisorganisatie 215,00
BTW (over reisorganisatie) 45,00
 
Totaal werkvakantie 1385,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,50
(per boeking en per 9 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverzekering 30,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2023 28 jul - 10 aug

Reisinformatie

€ 1385,- vanaf
16+ leeftijd
10-18 reizigers
14 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Marleen

Hallo, ik ben Marleen
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-46110116
Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI