Wit-Rusland Shkuntiki

Projectleider

Sergey K.

Sergey is getrouwd met Luba en vader van 2 kinderen. Hij werkt in de bouw en is pastor van een baptistengemeente. Met een duidelijk doel voor ogen werkt Sergey gedreven aan zijn droom.

Mijn droom is om zomerkampen te organiseren waar kinderen het evangelie kunnen horen. Houd je van een serieuze uitdaging? Bouw dan mee aan deze droom!! Van harte welkom in Shkuntiki.

- Sergey K.

Project

Sergey heeft een stuk grond gekocht met daarop een oude school en vier houten huizen. Eén van de huizen is verbouwd tot dagcentrum waar kinderen wekelijks komen voor huiswerkbegeleiding, Bijbels onderwijs en een warme maaltijd. Zij leven in een moeilijke situatie en dit dagcentrum is een veilige haven. Om een vergunningen voor het organiseren van zomerkampen te krijgen, moet de oude school grondig verbouwd worden. Dit is een grote klus en Sergey kan jouw hulp goed gebruiken.

Droom

Sergey’s droom is om zomerkampen te organiseren voor kinderen. Veel van deze kinderen zijn nog nooit op vakantie geweest en leven in armoede. Een zomerkamp geeft ze de kans om een fijne tijd te hebben met leeftijdsgenoten. Ook krijgen ze hier het evangelie te horen.

Dit ga je doen

Samen sporten en spelletjes doen om 40 kinderen een fantastische vakantieweek te geven: daar werk jij aan mee. Tijdens dit zomerkamp horen kinderen het evangelie en zijn ze even uit de sleur van verveling en armoede. Je bezoekt de mensen uit het dorp Shkuntiki. Veel van deze mensen leven in extreme armoede. Je gaat bij hen op bezoek biedt hulp door kleine renovatiewerkzaamheden te doen en geeft hen een voedselpakket.

Je werkt mee aan de renovatie van de oude school. Dit gebouw is meer dan 70 jaar oud. De klaslokalen moeten verbouwd worden tot slaapzalen en de buitenmuur van het gebouw moet vervangen worden. Je werkt samen met lokale bouwvakkers en je helpt mee met schuren en schilderen, zagen en timmeren en allerlei hand- en spandiensten. Met elkaar bouw je aan een geweldig resultaat!

Verblijf

Je verblijft in Shkuntiki op de kamplocatie. Er staan twee huizen met ruimte voor ongeveer 50 personen. Jongens en meiden slapen gescheiden. Je slaap in een (stapel)bed en neemt hiervoor je eigen beddengoed mee. De maaltijden worden verzorgd door het lokale team en je eet met elkaar en volgens de lokale gebruiken. Het sanitair is basic met een buitentoilet en een zonverwarmde douche.

Excursies

De omgeving is uitgestrekt en er is veel ruimte voor buitensport en spelletjes. In het weekend kun je naar een grote stad in de buurt. Hier kun je winkelen, je souvenirs kopen, cultuur snuiven en lekker eten in een lokaal restaurant. Op zondag bezoek je een kerkdienst.

Do's en don'ts

Alcohol, roken

  • Niet op of nabij het project
  • Niet in de lokale community
  • Niet in het bijzijn van medewerkers van het project

Kleding

  • Aangepast aan de lokale gebruiken

Voorbereiding

Met Livingstone ga je goed voorbereid op reis. Zo krijg je een (verplichte) deelnemerstraining voordat je vertrekt. Jouw reisleiders worden gescreend en ontvangen een uitgebreide reisleiderstraining. Lees alles over de voorbereiding van jouw reis op goed voorbereid op reis.

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (na vertrek nog 6 maanden)
  • Inentingen, check: lcr.nl
  • Reisverzekering incl. dekking van vrijwilligerswerk

Een visum heb je niet nodig

Kostenoverzicht

Dit is de begroting van je werkvakantie. Deze is lang voor vertrek gemaakt. De uiteindelijke kosten kunnen afwijken.

Project (min €) (max €)
Projectontwikkeling 0,00 240,00
 
Reis
Reis en verblijf 0,00 585,00
Reisorganisatie 0,00 170,00
 
*** Het projectbudget is
€ 6000,00 voor de hele groep gezamenlijk.
 
Totaal werkvakantie 0,00   995,00
 
 
Opties    
Reisverzekering 30,00
Annuleringsverzekering 78,00

Lees meer over de prijs van je reis

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 5%
12 weken na boeking 10%
30 weken voor vertrek 25%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
12 weken voor vertrek 90%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2022 23 jul - 6 aug 2022 23 jul - 6 aug

Reisinformatie

€ 995,- vanaf
15+ of 16+ leeftijd
12-40 reizigers
15 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Hallo, ik ben
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

Livingstone
© Copyright 2022 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI