Over Livingstone
Samen werken aan een begripvolle wereld

Onze missie

Samen sterk

Samen werken aan een begripvolle wereld. Die uitdaging gaan wij graag aan! We willen met zo veel mogelijk jongeren wereldwijd in beweging komen. Door ons samen sterk te maken voor een hoopvol project leren we elkaar, de wereld en onszelf op een andere manier kennen. Dit draagt bij aan wederzijds respect en begrip.

Oprechte betrokkenheid

Tijdens onze werkvakanties willen we laten zien dat armoede, onrecht of verdriet een ander geen tweederangs mens maakt. Juist door oprechte betrokkenheid en gelijkwaardig contact, beteken je echt iets voor elkaar. De verbondenheid die tijdens een werkvakantie ontstaat: daar gaat het ons om.

Onze visie

Goed voor anderen en goed voor jezelf

Livingstone en haar partners in de wereld werken met het christelijk geloof als basis. Het Bijbelse ‘heb je naaste lief als jezelf’ staat voor ons centraal. Wij geloven dat goed voor jezelf zijn samen moet gaan met goed zijn voor anderen.

Iedereen is welkom

Bij Livingstone is iedereen welkom. Net als onze partners staan we klaar voor iedereen die gemotiveerd is. Wij maken geen onderscheid en respect voor elkaar is altijd het uitgangspunt.

Van ervaring leer je het meest

Er gaat een wereld voor je open wanneer je op weg gaat en uit je comfortzone stapt. Je leert mensen kennen en werkt samen aan een hoopvol project. Een werkvakantie is een levensveranderende ervaring die je bijblijft.

“Iedereen kan bijdragen en een lichtpuntje zijn. Zo vormen we samen een licht zo helder als de middag.” naar Jesaja 58:10

Waar wij voor gaan

Verbinding

Het beeldmerk is een bol met daarin twee handen. Deze handen zijn open, ze strekken zich naar elkaar uit en raken elkaar. Dit staat symbool voor de verbondenheid die we wereldwijd voelen.

Eenheid

De handen worden gevormd door één lijn. Daarmee willen we zeggen dat we in deze wereld één zijn. Wat wij doen heeft effect op anderen en andersom. Zonder elkaar kunnen we niet en willen we niet. Wie geeft ontvangt en wie ontvangt geeft, dat is het principe.

Een mooiere wereld

De bol is de wereldbol en de twee handen omvatten haar. Of het nu om mensen, om dieren of om de planeet gaat: dit is de wereld die we gekregen hebben. Er is geen andere. Samen met jou, met onze partners en met iedereen die mee wil doen, willen we deze wereld mooier maken.

Ons team werkt vanuit het hart

Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI