Stappenplan

Leuk dat je enthousiast bent! Wij helpen je graag met kiezen. We vertellen je stap voor stap wat je te wachten staat als je met Livingstone op reis gaat.

Kies je reis

Kies een thema

Kies een werkvakantie die het best bij je past. Kies een thema waar jij je voor in wilt zetten. Kies een regio of een land. Je kunt kiezen uit de thema’s duurzaamheid, kinderen, onderwijs, ondernemerschap, samenleven en weerbaarheid.

Kies een regio

In het overzicht werkvakanties kun je kiezen voor Afrika, Europa of een specifiek land. Ook zie je daar in het kort wat je gaat doen.

Boek je reis

Boek jouw werkvakantie op de projectpagina. Kies daar de reisdatum die bij je past en volg het proces.

Als je met vrienden of een groep wilt gaan, helpen we je graag met een projectpresentatie in je school of kerk. Je ziet dan meer van de projecten en kunt alle vragen stellen.

Kom in actie

Maak je spaarpagina

Maak direct na het boeken je crowdfunding-pagina aan. Hiermee spaar gemakkelijk je reis bij elkaar. Je kunt allerlei spaaracties doen. Doe hier inspiratie op!

Download de app

Download de Livingstone app. Met de app kun je jouw eigen pagina bijhouden: deel  posten en je pagina beheren. Je heb dan altijd overzicht.

 

Bekijk spaarpagina's

Maak een teampagina

Ga je met een groep, maak dan eerst de spaarpagina voor het team en daarna voor ieder teamlid een eigen pagina.  Zo kun je als groep en ook zelf actievoeren voor je project.

Bereid je voor

Livingstone verzorgt een voorlichting voor alle reizigers. Je ontmoet je team en je reisleiders. We vertellen je meer over het land, de cultuur en het project. Je krijg ook alle benodigde reisinformatie, waaronder informatie veiligheid, gezondheid, inentingen, reisdocumenten.

Ga op reis

Een werkvakantie is een wereld-ervaring. ‘Indrukwekkend’ zeggen veel reizigers. Vertrouw op de ervaring van je reisleiders en projectleider, ga er open in. Neem bij alles wat je meemaakt af en toe een moment voor jezelf. Geniet van de ontmoetingen, van het samenwerken en van het enthousiasme wat je meemaakt.

Deel je ervaring

Deel je ervaring als je thuiskomt. Dat helpt je om alle indrukken op een rijtje te zetten.

Van Livingstone krijg je een enquête, want we willen weten hoe je het ervaren hebt en of we volgende keer iets nog beter kunnen doen. Ook na je reis kun je nog bijdragen aan je project, door erover te vertellen en door er meer jongeren enthousiast te maken voor het project.

Livingstone © Copyright 2021 Livingstone Privacybeleid SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI