Jongerenreis Indonesië

Dit ga je doen

Wat doe je als je ouders je afwijzen omdat je christen bent geworden? Ontdek het tijdens deze reis. De jongeren die je ontmoet vertellen jou hun eerlijke en soms heftige levensverhaal. Je bidt samen en leest uit Gods Woord. Jouw bezoek zorgt ervoor dat ze zich bemoedigd voelen. Wil je iets betekenen voor vervolgde christenen in Indonesië? Dan is dit een prachtige reis voor jou.

Verblijf

Je verblijft in toeristen- of middenklasse hotels.

Excursies


Hoe mooi is het om niet alleen je vervolgde broers en zussen te ontmoeten, maar ook hun land te ontdekken? Bezoek verschillende toeristische plekken en ontdek de bruisende stad Jakarta en Sumatera Let op! Het programma is altijd onder voorbehoud en we vragen je dan ook hierin flexibel te zijn. 


Indonesië

"Een van de dingen die me zo verwondert, is de liefde van mijn christelijke vrienden. Het voelt alsof zij mijn nieuwe familie zijn, terwijl mijn biologische familie me in de steek liet." - Wanda, een Indonesische gelovige  

“Heb je interesse in deze reis? Wacht niet te lang met boeken. Onze ervaring is dat de reizen snel volgeboekt zijn” Mocht je wat jonger of ouder zijn, neem dan contact met ons op.

Do's en don'ts

Met welke gewoontes moet ik rekening houden in Indonesië? Welke kleding kan ik wel en niet dragen? Tijdens de reis dien je je aan een aantal zaken te houden. Welke dat zijn lichten we graag toe tijdens de voorbereidingsavond van de reis. 

Voorbereiding

Met Livingstone en Open Doors ga je goed voorbereid op reis. Voorafgaand aan de reis word je op ons kantoor uitgenodigd voor een voorbereidingsavond. Tijdens deze avond ontmoet je de andere reizigers en krijg je alle informatie over het land en het programma.  

Zelf regelen

Voor deze reis heb je nodig:

  • Een geldig paspoort (deze dient nog zes maanden geldig te zijn op de dag van aankomst in Indonesië).
  • Inentingen, check: www.lcr.nl.
  • Een visum. Meer informatie hierover ontvang je op de voorbereidingsavond.

Wij werken met kwetsbare doelgroepen en zijn daarom extra zorgvuldig: een VOG-aanvraag bij de Nederlandse overheid en de vraag om een referentie zijn daarom onderdeel van iedere boeking.

Kostenoverzicht

De prijs is inclusief vliegticket, hotelovernachtingen, ontbijt en diner. Exclusief drankjes, lunch en fooien (10-15 euro per dag).? 

Reis
Reis en verblijf 2090,00
Reisorganisatie 105,00
 
Totaal gebeds- en bemoedigingsreis 2195,00
 
Publieksbijdragen    
Calamiteitenfonds 2,00
(per boeking en per 1 personen)
SGR 5,00
 
Opties    
Reisverz. (collectief) 33,00

Crowdfunden

Wist je dat Livingstone een platform voor crowdfunding heeft waarmee jij (het grootste deel van) je reiskosten bij elkaar kan crowdfunden? Ondertussen hebben al honderden anderen hun reisbedrag zo bij elkaar weten te sparen!

Crowdfundingsplatform

Spaarplan

Hieronder zie je wat steeds het minimum bedrag is dat je gespaard moet hebben.

3 weken na boeking 15%
24 weken voor vertrek 50%
18 weken voor vertrek 75%
6 weken voor vertrek 100%
Lees meer over crowdfunden.

Boek je reis

2024 juli

Reisinformatie

€ 2195,- vanaf
18+ leeftijd
8-10 reizigers
12 reisdagen

Crowdfund je reis

Ga er helemaal voor. Gebruik je creativiteit en zet je netwerk in. Je kunt stroopwafels, oliebollen of zelfgemaakte jam verkopen voor het goede doel.

Hanneke

Hallo, ik ben Hanneke
Relatiebeheerder

Heb je vragen over dit project of wil je meer informatie?

06-21961049
Livingstone
© Copyright 2024 Livingstone - Privacybeleid
SGR SGRZ Calamiteitenfonds ANBI